kiwifågel

Efter skolan idag så mötte jag upp Marcus vid fäbodvägen för att åka till haninge. Där gick vi runt lite och åt paj på docken samt lite till. Drog till game en snabbis och kollade på olika spel, kollade efter något spel till ps3 som marcus hade visat mig men de fans inte.. Så de va lite surt.

Men jag fick iaf veta att sims 3 husdjur har sänkt priset! Pappa ska nämligen fixa de till mig eftersom vi skickade tillbaka dataväskan som jag fick i julklapp. Men iaf, efter Haninge så tog vi tåget vidare mot trångsund för att beställa pizza på oasen! Väldigt goda pizzor där.

Sen åkte vi hem till Macus med pizzorna och kollade på "Shaun of the dead" som vi såg tillsammans på våran första dubbel dejt tillsammans med Angela och Richard för ett år sen ungefär. Väldigt bra film, rekommenderar den verkligen. Efter filmen spelade Marcus lite skyrim medans vi smällte maten.

Sen vart de lite mys i hans säng. Då menar jag halvt sova i hans säng inget annat. Och innan jag går hem så får jag en present av honom. Öppnar den lite försiktigt, en låda. Öppnar lådan och där i fanns de världens gulligaste (kiwifågel) halsband!!!! Blev jätte glad, tack en en gång Marcus! Sen följde han med mig till bussen och nu e jag hemma. De va min dag gott folk :) Kortfattad!!





1 år!

Tiden går väldigt snabbt ibland och jag kan inte tänka mig att de redan har gått ett år sen vi blev tillsammans.
Men de har de och jag är väldigt glad över att ha träffat dig, men tänker inte skriva ett långt inlägg om de för de känns meningslöst att skriva något som man kan berätta för en. Älskar dig jätte mkt Marcus och jag hoppas du vet de :)

Bilder från IKEA besöket


True friends

De finns få personer som jag verkligen litar på nu för tiden.
Men ni är iaf bland dom personerna. Och jag e verkligen glad över att jag hamnade i samma klass som er, för annars skulle vänskapen vara den samma. Men ni gör iaf mina vardagar i skolan till roliga minnen som inte kommer glömmas på ett tag. 

Moa: En snäll tjej med sin egna vilja. Bra still och lyssnar på vad man har att säga. Hon är som en lilla syster för mig eftersom aa, alltid glad och när hon inte är de så är de inte kul att se henne nere. Man vill ju vara där för henne, vilket jag alltid kommer vara! Hon har en bra musik smak också om man tar bort dub step.. Men de är inte allt. Även om hon kan vara lite borta ibland så är hon en fin person både på insidan och utsidan.

Carro: En stark tjej som är väldigt frammåt och har bra åsikter till allt. bakar goda kladdkakor och är bra på att lyssna. För henne så finns de inte så finns de många bra saker, men allt går inte att förklara i korta ord, men jag försöker. Hon ställer upp för en när man mår som dåligast, t.ex när man gråter så börjar hon också gråta, inte för att hon bara tycker synd om personer utan för att hon också bryr sig väldigt mkt. Hon har ett stort hjärta och är en värdig vän.

Två fina vänner med ett hjärta av guld.

Hemma från shopping!

Kom nyss hem från huddinge, hade simning på idrotten idag samt att man åkte till huddinge Centrum efter och shoppade lite!!
Köpte bl.a en present till Marcus men kan inte skriva vad för jag vet att han läser min blogg då och då ;) Sen så köpte jag 2 par örhängen, ena e sånna där ear cuff och dom andra e små siraler, jätte söta! Samt att jag köpte en ny mascara eftersom min andra e slut. Och så har man ätit på subway! Fett gott, längesen man åt där måste jag säga :( Men de va värt de, för hemma hos mig åt som pytt i panna, usch gillar inte de så mkt. Men nu så sitter jag iaf vid datan, kollar in FB och ska nog kolla på Glee så småning om :) Nä men ska ta och göra något nu, spela sims kanske? Vet inte riktigt.. Men vi hörs senare för orkar inte skriva så mkt just nu :)
Inköpt!




@ THA SCHOOL YAO

Inte min stil att säga så direkt...
Men men just nu så sitter ja iaf i H8 tillsammans med Nelli och Carro. Trevliga typer. Skrev nyss med Marcus på facebook, som nu är tillbaka i Australien ^^ Han kommer hem på måndag!! Så e ganska glad över de :) Har snart matte också, börjar 09.40 så måste typ gå nu snart. Så vi får höras, skriver när jag har ork och tid ^^ Cya!


God morgon alla människor!

Och alla andra levande varelser som läser/kollar in denna blogg.
Vaknade för en timma sen, fixade mig lite och nu är jag redo för att dra till skolan och äta frukost! Slutar ca. 14.25 idag och efter de så drar jag och hälsar på min syrra som nu mera bor hos min mormor eftersom hon flyttade hemmifrån för inte så längesen. Så ska förbi där en sväng idag!! Sen åker man hem innan 7 och äter, samt fixar sig inför sängen. Ska börja sova bättre de här skolåret. Önska mig lycka till idag!
Ser lite läskig ut på bilden, men men.


Ny header

Om ni inte kan se den klicka då på F5 och säg vad ni tycker :)



You are a cinema and I can watch you forever

Ja hej på er allihopa!
Moa kom hem till mig vid 4 ungefär, vi satt och snackade om allt möjligt och om att vi ska träffa Carro imorgon! Sen för en stund sen var vi i centrum och käkade pommes, samt så köpte Moa en skvaller tidning. Och nu så e jag hemma och dunkar musik med mina bas högtalare. Nice nice.
..
På tisdag är de skola igen och jag ska göra något omprov i engelskan men vet inte vad jag ska träna på så de e ju kul... Nej men tänkte göra en ny header nu och sen blir de att jobba i matten! Så vi hörs senare.

Bild på mig och Belli :)


film mys

Kollade nyss på en skräckis som var helt okej faktiskt.
Lite läskiga hoppa till scener och så men de skadar ju inte! Har vant mig vid sånt eftersom filmerna e inte på riktigt utan de e skådisar som sminkar sig för att se läskiga ut. Så nä, inte läskigt. Men funderar på om man ska ta och sova nu så man slipper vakna klockan 3 idag igen, som jag har gjort hela lovet...
Imorgon så ska jag iaf kanske träffa Carro, Christoffer, Moa och Olle. Men vet inte riktigt om de blir av för ingen vet vad vi ska göra haha. Men vi får se hur de blir, annars blir de väl att tillbringa dagen åt att plugga matte som idag, och fixa så att man har en garderob. Aja nu ska jag lägga ifrån mig datan och titta på tv! Undra om de finns något spännande.

Kärlek - något som alla förtjänar

Jag har länge fått höra av mina vänner, släktingar och massa andra personer att man inte hittat den rätta. Eller att man har fått dissen pga av att man har glasögon eller är fet, pinnsmal eller inte ser fin ut. Då är de något som är fel. Vi lever i ett samhälle där alla förtjänar de, tjock som smal, stor som liten. Ingen lämnas utanför. Men ändå så får man höra de.. "Han/hon ville inte ha mig för att jag inte såg bra ut", "jag va för tjock och inte gillade rätt musik". Är de okej för er tycker ni?? Ni som går efter utseendet till exempel, tänker ni på personens insida?? De är inte många som gör de. Jag har själv suttit där och funderat efter varför ingen kunde acceptera mig för den jag va. De gör ont, riktigt ont. Att man i veckor har gillat den perfekta personen, den som va en diamant eller som va jätte schysst och lyssnade, och att man tillslut får beskedet "de funkar inte", de är hemskt. Säg inte att en person är ful eller att dom e nördar eller något kränkande överhuvudtaget, för i slutändan så är de den personen som du dissade som blir till den här snygga personen som samlat allt mod och fått massvis med vänner och äntligen skaffat en partner. Medans du står där på pottkanten och ser dig själv i spegeln. "Varför blev de som de blev?" De kan man undra. Alla borde ha en chans. Gå inte efter vad dom andra tycker, tro inte att du kommer få ett dåligt rykte bara för att du är tillsammans med klassens pluggis. För de kommer du inte. Va istället stolt över den personen som vågade stå upp mot dom andra med den goda gärning du gjorde. Du har gjort någon lycklig och de ska man vara stolt över.
..
Tjejer:
Har ni nångång vågat gå ut utan att använda de där dyra sminket som man köper för att man vill se bra ut? Har ni nån gång velat träffa den där killen som inte har så många vänner men som har en vacker insida? Går ni efter vad andra tycker eller går ni efter egen åsikt? Tänk efter. Ni ska inte lyssna på vad dom andra säger, man ska gå efter sin egen vilja, och ni som går efter den, starkt jobbat! Ni får mig att bli stolt. Man behöver inte göra allt för att få skolans snyggaste killa att falla för en. Ju mer du kämpar ju mer går de till överdrift, men vad händer när du fått den här killen och de visar sig att han bara är ute efter en sak? Då finns de inte så mycket mer att säga. Man blir bara besviken. Lär känna killen och ta reda på vem han egentligen är. Ni förtjänar en bra schysst kille.
..
Killar:
Vill ni verkligen ha den här tjejen med 7 lager smink så att de gör så att hon ser ut som en uppstoppad docka? Eller hon med dom konstgjorda brösten som är ända uppe vid hakan? Har ni tänkte på hur den här utstötta tjejen kanske är på insidan? Skulle ni inte hellre vilja ha en tjej som finns där för dig, och som backar upp för dig när du har problem än den här tjejen som bara vill vara tillsammans med dig för att du är snygg och för att hon vill ha status. Skulle inte tro de, innerst inne vill ni ha en tjej som ni verkligen kan lita på i vått och tort, hon som du kan ligga och krama i sängen när du är helt slut efter dagen. Samma sak här, gå inte efter vad dina polare säger. Killar våga stå upp för era känslor! Våga prata med den där tjejen som e utstött och som du spanat in så länge. Tro mig ni skulle inte bli besvikna. Våga säga vad ni tycker.
..
Alla förtjänar äkta kärlek på ett eller annat sett. Våga göra de som du tycker känns rätt. Gå inte efter vad andra säger. Gå efter insidan och se hur personen är och gå inte på utsidan de första du gör. Kärlek kommer och går men jag tycker att alla förtjänar de!




Städat hela rummet

Och snart så kan jag få tillgång till en av garderoberna i mitt rum xD
Känns skönt att ha de gjort för en gång skull. Sen så har jag jobbat i matte boken också vilket jag är stolt över!
ska snart göra ett inlägg om ämnet kärlek och att alla förtjänar de! Så stay tuned! :)

Papaya

Min handkräm luktar papaya!
Hahaha kommer inte på någon rubrik så de fick bli som de blev! Idag har man gjort de vanliga, finns inte så mkt att göra under de här lovet eftersom alla e upptagna och för att jag e väldigt lat för att gå nånstans..... Aja, har typ övat på stand by me på gitarr samt ritat lite osv.. Tråkigt stuff, men men vad ska man göra? Håller på att vända tillbaka dygnet också så kommer nog somna "tidigt" idag. Nej men nu tänkte jag ta och spela lite sims så att jag har lite att göra åtminstonde!! Cya!

Yeah thats some good stuff

Då menar jag förstås COLA!!!!
Orkar inte gå till kylen och hämta.. Aja just nu sitter jag och skriver med några på FB samt tittar på tv, har inte så mkt att skriva heller men ni kan få 2 bilder ist som jag lagt in på instagram!

..

HAHA lite särskrivning men skit samma :) Följ mig på instagram som sagt,
Andreatangen @ instagram

Nytt i bloggen


Saknaden svider något rejält

Sitter i min säng just nu och tänker lite.
Försöker skriva med marcus också men deras WiFi funkar inte så bra på kampingplatsen som dom är vid på Nya Zeeland. Men hoppas han får mina meddelanden iaf, jag får ju hans. Men iaf, jag har vänta på dygnet totalt nu för jag e inte ens trött och klockan är halv 5 på morgonen.. De e ju kul.... Nej men jag måste sova snart. Skola nästa vecka... Gud va tiden går snabbt! Aja hörs mer senare!

Saker ni kanske inte visste om mig

  • Jag är extremt mörkrädd och sover med lampan tänd om nätterna.
  • Jag använder knappt smink, bara maskara.
  • Jag ska på utredning för ADHD.
  • Jag får panik när mitt rum e stökigt men orkar inte göra något åt de.
  • Äter varken frukost eller lunch ovh ibland brukar jag skippa middan.
  • Jag är beroende av sims spelen.
  • Jag blir väldigt lätt gråtfärdig när de gäller någon jag älskar.
  • Jag har 2 hål i min högra fot.
  • Jag är latheten själv.
  • När någon smsar eller skriver till mig så brukar jag oftast inte svara.
  • Jag verkligen älskar att gå i en estet klass, man hör verkligen hemma där.
  • Jag älskar romantisk/depp musik som beskriver ens känslor.

God fortsättning på de nya året!

Min kväll har bestått av överraskningar, tårar och skratt.
De blev något känslosamt vid tolv slaget när alla hade någon att ge nyårs kyssen till medans jag stog där ensam medans Marcus är i nya zeeland, de e otroligt hur man kan sakna någon så mkt.. Men jag måste sluta gråta över spilld mjölk! Resterande av kvällen var helt okej annars, drog hem vid 4 och somnade säkert vid 6 - halv 7 ^^. Jag har vänt på dygnet totalt måste jag säga! Vaknade 16.45 idag och de känns inte så värst bra måste jag säga... 

Hur har erat nyår varit??



RSS 2.0