Sång lektion

Har precis haft sång lektion i skolan, men dock så sitter jag och väntar på att Moa ska bli klar med sin sånglektion ... Sen kan jag åka hem :D haha. Nej men jag har de ganska kul i skolan ändå, kan skriva mer senare :) Cya!!!!


Mobil bloggning

Ligger i sängen med datan framför men orkar inte logga in på bloggen igen.

Har iaf prc hart världens konversation med en 97a.. Aja sånt ska man inte ta upp i en blogg(tror ni fattar). Sen så har jag ju fixat ny design som jag sa tidigare. Har käkat middag osv :) och nu sp tänkte jag ta och läsa lite i engelska boken så att man blir klar med den :)

Väntar just nu också på att Marcus ska sätta sig vid datan igen så att vi kan snacka lite eftersom de nämligen e spinoff tävling igen på fredag vilket jag förhoppningsvis ska gå på :D

Kom på en grej, har klagat skit mkt på att jag inte har en dörr till rummet utan ett draperi, men jag har faktiskt vant mig vid de :) ingen dörr som låter mitt i natten när man ska på toa osv. Plus att de blir inte lika kvavt i rummet om nätterna :) Haha vrf pratar jag om ni dörr??? X) Aja.

Ne men nu ska jag ta och sätta igår med boken sp vi hörs senare!!!
Här kommer lite bilder :) fick
Min biobiljett idag :D

 

 


Ny design

Lite vinter aktig design sådär :) Kommer ha den såhär ett tag nu ^^ Om ni vill ha hjälp med eran deisgn på något sett så fråga, men orkar inte fixa en helt ny design till er utan jag hjälper bara till med små problem :) Hare bra sålänge.

Filmsalen

Sitter i filmsalen på historian nu och tittar på film. Väääääldigt kul måste jag säga, vi ska sitta och anteckna allt viktigt om landet.. Har skrivet en hel del nu iaf och har skriv kramp, Ne men vi hörs herrå


"What's wrong with you?!" He yelled. "Everything!" Rowdy yelled back.

Ett litet citat från boken "The absolutely true Diary of part-time indian" Som vi läser på engelskan.
Vi skulle ha vart klara med den idag egentligen men jag har inte riktigt hunnit med tanke på att jag har haft massa andra läxor också... Aja, vaknade för 50 minuter sen, så ja jag är något trött just nu. Får se om jag somnar på bussen eller inte idag. Somnade nämligen kl 3 inatt för att jag hade jätte svårt att somna(drack en powerking så att jag kunde sitta uppe en stund och läsa i boken) och de va nog inte så bra att jag drack en powerking kl 22.00 igår.
Men ja, vad ska jag mer prata om????
Börjar kl 9.20 idag med Engelska så de e ju kul, fast nä. Fast kommer va i skolan ungefär 8.30 och äta frukost med några från klassen. Och jag är redan klar, har fixat mig, klätt på mig osv. Alla böcker är ner packade så jag behöver inte direkt stressa idag ^^ 

Måste bara berätta en sak om lördag.
För då ska jag nämligen till skolan och ha konsert för alla 96or som kommer på öppet hus! Så ni som håller på att söka till gymnasiet kom gärna dit då :) Mer info hittar ni på www.huddingegymnasiet.se
Men nu så ska jag ta de lugnt en stund innan jag ska till skolan så vi hörs senare idag kanske :D Här får ni 2 nya bilder :)

Ett ända ord kan bli till något större

Hejsan alla ivriga människor där ute!
Då menar jag dom som väntar på att de ska snöa! Nej men Hej allihopa :) Sitter i min säng och tittar på nån film som går på tv, vet inte vad den heter men den e bra iaf :D Har prc duschat också samt haft en fixa-mig-själv-stund. Så nu är jag redo för skolan imorgon helt enkelt :)
Sov hos Marcus i helgen även fast man har haft världens mensverk ska inte gå in på detaljerna. Men de va mysigt ändå, vi tittade på massa filmer bl.a: Harry potter and the deathly hallows 2, American virgin och 2012. Bra filmer!
Sen idag så drog jag till centrum för att möta Angela och få pengarna från Big Brother! :) Så aa köpte lite godis cola och Powerking. Nej men har inte så mkt mer att berätta så lägger in en liten bild på mig :)

mot gympan

Har fixat lite med powerpoint uppgíften tillsammans med Belli men nu ska man vidare mot idrotten!!!!
Bild på mig och Belli sen Lilla Natta i hörnet :D

your call


Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, har inte haft någon riktigt blogg lust. Ni vet de gamla vanliga, inget att skriva om osv.. De har jag tyvärr inte nu heller så la upp bilder högre upp. Är inte på humör heller så aa, vi får se när jag hör av mig igen :)

@ tha skooool again

Ja jag har slutat men jag älskar min skola såååååå himla mkt så jag stannar.
Nej men jag ska nog vänta på att moa slutar sin sånglektion så att jag får sälskap hem :) Vet dock inte vad jag ska göra hemma idag eftersom jag inte har något at göra, jo plga men aa vet att jag kommer somna men kommer ändå försöka :) Haha.
Men hur har eran dag varit idag då??? Har ni haft de kul i skolan??? Slår vad om att 75% av mina läsare svarar nej och restan ja xD Aja så kan de gå :) Nej men kan höra av mig mer senare för just nu ska jag ha tråkigt :D Cya!!

Inte bloggar på länge

Som sagt, jag har inte bloggar på ett tag vilket jag har fått klagomål om, men nu e jag här.

Sitter just nu och väntar på Moa så att vi kan ta bussen till skolan och äta frukost där :D

Lunch konserten gick bra, va nervös plus att min hals vägrar samarbeta den här veckan, tror nog att de e tack vare moa's dricka som jag fick smaka på i fredags tror jag att de va x) hon hade ju varit sjuk den veckan så de kanske inte var så smart av mig!

Sen nu idag händer de väl inte speciellt antar jag, alla har gått och snackat om att vi inte har några lektioner idag :o lycko mig i så fall!! Har typ nästan aldrig lektioner.. Appropå skolan, igår så vart jag inblandad i ett bråk.. Och jag som e så himla överbeskyddande ska ju såklart hoppa in och hjälpa min kompis.. Och då vart man en del av de.. Aja personen var inte världens smartaste kan jag säga.

Nä men nu e de sisådär en kvart kvar tills bussen går, och Moa kommer väl om 5 min, så jag behöver inte vänta så länge :D

Har ni märkt att dom har börjat jul pynta i vissa centrum lite var som helst?? Saknar julen!!! Så aa ni får en liten ljus bild som kanske på minner om vintern :)


dags att dra sig mot skolan snart

Studiedag...
Hur kan de vara studiedag om man måste till skolan för att ha utvecklings samtal med sin lärare kl 11 på morgonen och sen vänta några timmar för att ha sånglektion .... De borde inte räknas som studiedag tycker jag.
Men iaf. Är fullt klar och redo för att dra mig till skolan för att ha utv samtalet och sånglektionen, mellan de så ska jag och Carro i min klass dra till Huddinge C och leta efter helg jobb/deltidsjobb. Vi tyckte att vi behövde tjäna lite pengar xD Haha, men de e ju snart ju så de kan behövas trots allt :) Tror dock inte att man hinner får några pengar från tills jul..
Efter sånglektionen så drar jag mig hemåt för att börja räkna lite i matten och skriva om min Eng uppgift så att jag kan få lite bättre betygs sättning på den. Sen kanske man ligger i sängen och sover en stund vad vet jag :) Nej men nu ska jag dra! vi ses!
Full laddad mobil CHECK!

Ligger så skönt i min säng

Ligger just nu i min säng och snackar med Marcus i Skype :D lite sådär haft kul. Nej men idag va de första dan i skolan, helt okej faktiskt, ny kulle i klassen samt tråkiga lektioner plus att man svenska lektion (första lektionen på måndagar) var inställd, kult liv man har... Efter skolan så drog man hem till Stella vilket var längesen :D vi tittade på south park och åt mackor med jordnötssmör xD haha smackade salta jordnötter x) men nu tänkte jag lägga in lite bilder från idag och från helgen!!! (orkar inte koppla in mobilen till datan så bloggar från mobilen ..)

 


Don't be like everybody else.. Be different, be you

Hur mkt du än försöker, hur mkt du än ändrar på så kommer de inte löna sig. De är inte coolt att vara som alla andra, att ha samma kläder och samma smak. Vara pinsmal som dom där snygga tjejerna är, sno kläder för att du inte hade tillräckligt med pengar till den där snygga tröjan. De är inte heller bra att du ska behöva må dåligt över att du aldrig kommer se bra ut, för de gör du redan. Utan allt de där 5 kg lagret med smink, eller med dom där snygga kläderna som gör att du ser smal ut. De är redan vacker som du är. Man ska aldrig lyssna på andras kränkningar eller gå efter vad dom tycker. Man ska göra de som känns bäst.

Man behöver inte förändras för att få bra vänner, man ska vara sig själv. För om man är som alla andra så kan du hamna i de där gänget som blir fulla om kvällarna och har sex med nån dom inte känner. Sen att man ångrar sig dan efter. Tro på er själva, våga. Tveka inte. De tjänar inget till att vara som alla andra, våga vara dig själv.

De här är något jag säger till er som varit som mig en gång i tiden. En sån person som blev mobbad för att man såg annorlunda ut, för att man inte vågade testa nya saker. Tillslut mådde man så dåligt att man köpte nya kläder(nej jag snodde inte, utan jag fick pengar som födelsedags present), jag började sminka mig så att jag kunde se snygg ut, men huvudsaken är att jag har hittat min själv nu. Och de e jag glad över.

då 2010


Nu 2011


RSS 2.0