talking to the moon

Vet inte riktigt om jag stavade rätt i rubriken men men :)
Sitter hos Marcus i hans säng vilket e väldigt mysigt. Vi har prc ätit frukost och tar de lugnt helt enklet. Han sitter typ o spelar medans jag sitter och bloggar (y)
I fredags så var vi och kollade på Paranormal Activity 3 vilket inte var de minsta som i trailern... Dom klippte bort dom bästa scenerna... Sen va slutet typ helt värdelöst, annars var filmen rätt läskig och den var iaf klart bättre än 1 och 2.
Sitter just nu också och pratar med Moa om att de e halloween imorgon och att vi vill ha halloween fest :D Fett kul! Nej men aa, så ska vi typ gå bus eller godis hahahah xD aja.
Bilder på när jag plattade marcus hår....Sitter i skolan

Slutade för några timmar sen, vet inte vad jag gör här direkt eller jo de vet jag ^^ ska vänta på Moa eftersom hon har sång lektion.

Men iallafall, drar hem om ca 40 minuter. Vet dock inte vad jag ska göra hemma, kanske fixar lite med bloggen vem vet :) Men nä ska sno apelsin av marre herrå!!!


Mensvärk

Sitter utanför skolsystern med Moa för att jag har mensvärk haha... Ska fråga om jag kan få något mot de.. Kul dag! Vill hem!

Mår illa som fan och har ont i magen, Gud så kul....


I väntan på bussen

Sitter just nu på busshållplatsen och väntar på Moa som ska komma om sisådär 20 minuter.

Men de e lugnt jag e van nu att vänta med tanke på att man åker buss fram och tillbaka från Skogås till mitt gymnasium x)

Juste! Nu har jag skaffat den där appen till min iPhone som gör att jag kan blogga via mobilen :) kan även lägga upp bilder så de är ett plus i kanten.

Vi får se hur länge min blogg håller tills jag inte orkar skriva typ x) Men nä nu ska jag lyssna på musik och chilla galet tills bussen kommer! Hare gött


första inlägget och godmorgon

De va ett tag sen man bloggade här på blogg.se
Men nu ska jag börja igen :D Man kan ju göra sjukt snyggare designer här så jag e kvar :) Mina bloggar innan har varit amst.blogg.se och andreatangen.myshowroom.se och jag hoppas att ni även har följt dom! :) Som sagt är så är jag inte så jätte bra på att uppdatera, men jag ska skaffa en app till min Iphone så att jag kan blogga från min mobil medans jag är på vift nånstans långt ifrån min data!

Så vad gör ni denna mörka men ändå vakra morgon? Sitter ni kanske vid datan som jag äter lite frukost kanske? Jag ska iallafall som sagt äta frukost i skolan. Mycket godare frukost där, plus att jag får träffa alla mina kompisar som jag har träffat dom senste månaderna i gymnasiet :D
Nej men jag tänkte ta och fixa mig lite extra så får vi höras senare! Ska lägga upp en bild åt er så att bloggen inte känns allt för tom.

Idag firar även jag o min kille Marcus 9 månader tillsammans, ska åka iväg idag och köpa en present till honom. Men vad?? De får vi se.Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0