officiellt ginger

Hela den här dan verkar ha varit upp och ner!
De började med att nästan hela skogås fick strömavbrott, så när mamma öppnade ytterdörren så var de kol svart.. Men vi drog i alla fall till skogås centrum för att handla mat men där fanns de ju inte heller något ström. Man kunde inte betala för att kassorna var utan el.. och man va tvungen att betala jämt om man skulle ha något.. Vi satt säkert 2 timmar i centrum innan allt började funka igen x) Sen när man kom hem så klippte man sig och skulle färga håret blont vilket inte gick något vidare.. Men blev nöjd ändå för man fick Paramore frisyr nästan (Y). Men efter de så drog jag och mötte Ralle och va ute och smällde lite smällare, sen drog vi till mig och snackade skype med Carro! Och nu så fick Ralle gå hem och Carro bakar en tårta hos sig x) Haha, nej men aa, imorgon e de ny år!!
..
Drar förbi med Ralle till centrum på eftermiddan och handlar cola! Samt kanske något mer, vet inte riktigt, sen så ska vi käka lite och möta upp Carro, Moa och Olle. Sen e vi hos Ralle hela kvällen :) As nice! Men vi hörs mer imorgon!!! Hare bra sålänge :)
..
Man ser inte så bra att de e rött/orange men de är de x)

De är inte sminket som gör dig vacker, utan de är du själv som gör de.

Man behöver inte använda smink för man är vacker hur man än ser ut. På både insidan och utsidan.

(följ mig instagram: Andreatangen @ instagram) :)

 


Stand by me

Sitter just nu hos Ralle tillsammans me Carro och har de trevligt..
Ehm ja, iaf dom, jag sitter vid datan! Idag har man inte gjort så mkt, har typ spelat sims 3 hela morgonen. Sen så har man mött uppCarro sen Ralle i centrum för att senare äta pizza!! Awesome!! Aa men lyssnar på lite musik just nu, ni kanske förstod vilken när jag skrev rubriken ^^ Nej me vi hörs senare hörrni!!


känner att jag behöver skriva av mig lite

Att sitta i mitt rum ensam är något av de värsta jag vet, speciellt när man har mensverk och mår dåligt.
När du sa förut att du skulle åka iväg en stund under jullovet så tänkte jag en vecka max.. Men så vart de inte utan de blev en månad, och under den här månaden skulle inte kan kunna kontakta dig på något sett, och de känns som om jag redan har gett upp. De gjorde jag redan på tågstationen hem från bion igår när du var på flygplanet. Då föll tårarna ner från kinden som egentligen var menat till när du sa att du skulle vara borta i 1 månad. Mådde så himla dåligt pga de. Men jag vet iaf att du kommer hem, men de e ändå svårt att ta sig i kragen och inse de. Jag vill veta hur du mår, jag ville kunna krama dig en gång till innan du åkte. Men så vart de inte. Tänker just nu på dig och vill att du kommer hem, för jag saknar dig.



Kalle anka och hans vänner!

'Marcus åkte hem för en halvtimma sen, så nu sitter man och kollar på kalle :D
Har fixat lite med min jul design som ni kanske har sett :) Blev inte fullt nöjd men de duger ^^ Hoppas ni får en bra fortsatt jul!! Hörs mer ikväll :D

God jul!!!

Ja jag vet jag är dålig på att skriva i bloggen.
Men tänkte iaf berätta lite om idag. Vaknade kl 6 för att åka med Moa och Olle till ett ställe sen efter en timma drog man hem igen och sov, vaknade vid 13.30 ungfär och fick veta att man skulle vara hos farmor inom 30 minuter.... Så jag fick ju såklart panik och klär på mig(haha gick i mjukisar) och fixar håret. Sen va de bara att börja rulla mot farmor. När vi va där hela familjen plus släkten så hade vi julfika och firade Lucas som fyller 5 år. Grattis Lucas!!! :D Aa och så pratade man väldigt mkt om olika saker och hade trevligt. Efter sisodär 3 timmar så gick alla hej medans jag mamma och Lucas gick till centrum för att handla mat. När man va hemma så va de bara att börja äta.. Sen vid 20.00 ungefär så drog jag till Moonlight för att möta Jolle och Sandra som hade varit och julhandlat. Gjorde dom sällskap medans dom åt. Sen drog vi hem till Jolle och packade in massa julklappar och gjorde dom fina. Sen typ när klockan va 23 så drog jag hem :) Senare klockan 1 - 1.30 så började vi fixa med julgranen och den blev klar vid typ 3.. Och nu ligger jag här i sängen helt sliten men ändå rätt så pigg... Aja imorgon kommer Marcus hit vid 12 och ska hjälpa mig att göra brända mandlar så de ska bli kul!!! Vi hörs mer imorgon :) kommer säkert massa bilder!! ^^

Sångprov!

Sitter just nu med Moa i M14 och övar på våra låtar!
Ska nämligen ha sångprov kl 12.20 sen slutar jag 12.30 :D Kul att man bara har lektion i 10 minuter, min ända lektion också... Men ändå så var man i skolan kl 8.30 xD appropå de.. Jag vaknade kl 7 och tog 7.05 bussen när jag egentligen skulle ta den som gick 35... Kul! Så jag väntade en timma på att min buss skulle gå. Så jag följde med mamma och lämnade Lucas på dagis :)
..
Men efter skolan idag så ska vi nog repa en stund tror jag, sen ska jag köpa Marcus julklapp :D JUSTE!!! Fick en julklapp av Belli idag!!! Fick en marabou ^^ Jätte gullig! Haha, bara de gjorde min dag liksom :) Jag e något nervös just nu :( Aja ska kolla in fb innan jag börjar så vi hörs!!! :)
..
Tack Belli! :D

Headbanga = Ont i nacken efter

Som sagt en helgalen kväll!!
Efter skolan så åkte jag och Carro hem till mig och sjöng lite karaoke samt fixade carros hår :D Sen så drog man iväg till centrum och mötte upp Ralle i centrum :) Hela kvällen spenderade vi på Rockvilles julavslutning tillsammans med Marcus, Zaga, Olle, Moa, Richard, Jesper, Leo, Marre och många fler :D Bra musik och bra stämning!
Och i slutet så spelade Jesper och hans band "They Speak Sumerian", as grymma! Så vi headbangade i typ 10 minuter till deras 2 låtar(varje band hann bara med 2 låtar under kvällen). Så nu när man är hemma så har man en liten handduk med 10 isbitar runt nacken.. Har skit ont och har fått nackspärr.. Så jag kommer ha ont imorgon :)

Men aa de ska inte stoppa mig från att ha en bra kväll :) men nu ska jag titta på film och dricka julmust samt äta pringles!! hare bra :)
Tack alla ni som va på rockville idag och gjorde kvällen awesome! :)
min nacke = ajaj :(



Today is today and yersterday can stay that way

Godmorgon alla pigga och glada! Idag är de lucia om jag inte tar fel.
Nu på morgonen ska alla esteter anordna julfika för esteterna :D Myspys sådär. Så har fixat tomteluva och så har man fixat håret med en fläta :) lite enkelt bara. Igår så hände de inte så mkt, va hemma och tog de lugnt, sen senare på kvällen hände de lite saker :/ Men de tar jag inte upp här för de är privat!
..
Men hoppas den här dagen blir rolig, inte bara för att vi har ensambel utan också för att jag inte hade så kul igår när jag kom hem från skolan, med tanke på att jag sover så dåligt! xD Hade jätte svårt att ta mig upp ur sängen imorse igen, trodde jag skulle komma försent! Men kom på sen att jag ställde väckar klockan på 5.00 - 5.10 - 5.20 - 5.30 - 5.40 - 5. 50 haha xD Jag e svårväckt som ni märker xD Haha, aja ska ta och borsta tänderna nu och dra mot bussen så vi hörs!! :D Ha en bra Lucia idag också :)

HÄÄÄÄÄJ

Wazzzzzzzzaaaaap???? Sandra in tha hause! Ursäkta felstavningen där...
Just nu sitter jag och Andrea i M10, hon är väldigt social och spelar nåt spel på sin iphone, kul eller hur? :D
Jaa, vi har ju egentligen slutat, för en och en halv timma sen men vi är så duktiga och har inget annat att göra så då vart det att man hängde kvar här ett tag, haha! c:
Hm...vad ska man skriva nu dåå?? Vet inte, men här får ni iaf lite bilder på oss två, hihi ;)
Puss på era rumpor!

Att plugga historia är nog något av de värsta jag vet

Sitter just nu och skype:ar med Carro och försöker göra historian utan någon som helst fakta text.
Och ja jag har fastnat så jag börjar blogga ist.. Nej men jag behöver en liten paus för e ganska trött x) Imorgon e de fredag och de innebär att jag ska sova hos Marcus :D Vi ska typ se på Idol finalen på tv och äta kladdkaka med glass :D Nom nom.. haha xD
Hade simning idag på gympan och jag måste säga att de var något av dom jobbigaste simpassen jag har haft, flyta på rygg i 12 minuter, göra cykel tramp i vattnet i typ 12 minuter utan att använda armarna, 8 längder(inte så jobbigt) och sist men inte minst livräddning(dyka från en endan av poolen simma snabbt till andra sidan, plocka upp en ring och lägga den på kanten och sedan simma tillbaka med personen man ska rädda) och man skulle göra de på 1.30 minuter och jag fick tiden 1.31 ... Kändes lite onödigt att de var 1 minut, men men.
Nä nu ska jag ta och snacka med Carro igen så vi hörs :) Ni får nu också lite bilder som jag Denise och Carro tog på rasten innan idrotten.(klicka på deras namn för att komma till deras bloggar!)

SNÖ!

Maha äntligen får man lite julkänsla!
Igen jul utan snö you know :) Föresten, GODMORGON på er! Sovit gott?? de har iaf jag. Ska mot bussen om en halvtimma ungefär för att ta mig mot skolan, hoppas de bara inte är för kallt ute.
Om några veckor så e de julafton, och dan efter julafton så åker min älskade Marcus till Austrailien och sedan Nya Seland :( Kommer sakna den lilla filluren! ÅÅÅH. Så innan han åker kommer jag tillbringa ganska mkt tid med honom så ska sova hos honom i helgen igen! Vi ska ha typ myskväll kan man säga :D
Sen vet jag inte vad som händer i resten av veckan men hoppas att de är något kul :) Nä nu ska jag fixa de sista och dra så vi hörs!! :D

if i could, when i'll would..

Godmorgon på er allihopa!
Har ni sovit gott?? :) Klart ni har :D Haha eller vad vet jag, själv har jag sovit ganska lite men annars e jag helt pigg :) Jag kan blogga lite mer i skolan sen för just nu så måste jag fixa mig och sen dra till bussen så vi hörs!!! :D
Saknar sommaren lite grann faktiskt :/

I go wherever you will go

Har nästan prc kommit hem.
Så har typ suttit och tagit had om mig själv kan man säga :) Har suttit med ansikts mask osv ^^ Riktigt mysigt, så just nu sitter jag i sängen och tar de lugnt och lyssnar på musik! Yes yes. Nej men har inte så mkt att skriva så jag säger hej sålänge så hörs vi :)
Två bilder från skolan :)
Belli i klassen ritade en till bild av mig ^^
Bilder från i sommras :)
Och sen en liten låt :) Eller aa en ganska gammal låt, men ändå bra!


Mot Rockville!

Ska snart ta bussen mot centrum!
Där kommer jag möta upp Ralle, Moa, Richard, Marcus och nån kompis till Jesper! Ska nämligen vara där och lyssna på dom band som e med i dagens spinoff tävling :D Hoppas vi ses där vissa av er! ;)

Godnatt folket!! :)

Ligger i sängen nu och har de jävligt skönt.
Tänkte iaf ta och lägga mig och sova eftersom jag börjar 8.15 imorgon sen följt av att man drar till RV (rockville)  imorgon och kollar på spinoff tävlingen :) Hörs mer imorgon!!

Konstnären Belli!

Sitter i cafeterian i skolan och väntar på att matsalen ska öppna :) sen kl 12.20 blir de matte prov!! Men innan de så ritade Belli i min klass av mig och jag måste säga att hon e riktigt duktig så är e bilden på mig och under den är de en bild på Belli :D


RSS 2.0